طرح های خرد و کلان دانش بنیان حمایت می شوند/ معیشت مردم ، خط قرمز دولت

طرح های خرد و کلان دانش بنیان حمایت می شوند/ معیشت مردم ، خط قرمز دولت

به گزارش ۹۳۵ طرح عمرانی با هزینه چهار هزار و ۴۷۳ میلیارد تومان امروز همزمان بصورت ویدیو کنفرانسی با حضور معاون اول رییس جمهور در مازندران بهره برداری شد.


با بهره برداری از این طرح‌ها برای هزار و ۵۳۹ نفر اشتغال ایجاد شده است.


معاون اول رییس جمهور در مراسم افتتاح طرح‌های عمرانی هفته دولت مازندران در بابلسر گفت: به دنبال افزایش اشتغال و کاهش سرانه بیکاری در کشور هستیم از طرح های خرد و کلان دانش بنیان حمایت می کنیم و منابع مالی ویژه ای را در این زمینه در نظر گرفته ایم.

مُخبر افزود: مردمی شدن اقتصادیکی از برنامه های مهم دولت است تا مسایل ملی و معیشتی قشر کم درامد کشور مرتفع شود.

او با اشاره به اینکه زمانی که دولت را تحویل گرفتیم، فروش نفت نداشتیم، گفت: آن میزان نفتی را که می‌فروختیم نمی‌توانستیم پولش را جابجا کنیم و پول‌هایمان تقریباً بلوکه شده بود.

مُخبر با بیان اینکه وضعیت کالا‌های اساسی در مرز قرمز نگران کننده‌ای قرار داشت، افزود: با تورم بالای ۵۰ درصد نیز روبرو بودیم و اما به حول قوه الهی و تلاش جدی دولت و همه قوا تمامی نقاط بحرانی را پشت سر گذاریم.

او گفت: آنان تدارکی دیده بودند وقتی در مذاکرات و مقابل دشمن می‌نشینیم با ضعف بنشینیم و مدت موقتی مذاکراتی به تعویق انداختیم و گفتیم وقتی مقابل طرفمان به مذاکره می‌نشینیم که هیچیک از نیاز‌ها ومشکلات را نداشته باشیم و وقتی گفتند ارز چه می‌شود، بگوئیم ارز و کالا‌های اساسی را تأمین می‌کنیم.

مخبر با بیان اینکه وضعیت ذخایر برخی از کالا‌های اساسی حساس بالای ۱۲۰ درصد است، درباره حذف ارز ترجیهی ادامه داد: حذف انی ارز طبق قانون و مصوبه باید انجام می‌شد و همچنین به دلیل تفاوت قیمت سنگین بین ما و همسایگان، قاچاق وضعیت کشور را به خطر می‌انداخت و در عین حال به دور از عدالت بود.

او با بیان اینکه در سال قبل ۳۶۰ هزار میلیارد تومان یارانه برای برنج، گندم، جو، مرغ، گوشت، روفن و ... پرداخت شد، گفت: کسی می‌توانست از این یارانه استفاده کند که بیشترین خرید را در این بخش داشت و خانواده‌های محتاج استفاده چندانی از آن نداشت و ناچار باید ارز ترجیحی را حذف می‌کردیم. گفت:

آیت الله محمدی لایینی نماینده، ولی فقیه در مازندران نیز با بیان اینکه این استان خدمات ملی به مسافران و گردشگران در چهار فصل ارایه می‌دهد در حالی اعتبار‌های استانی دریافت می‌کند گفت: برای رونق گردشکری و اقتصادی در این استان سرسبز شمالی، نیازمند توجه ویژه دولت به بخش گردشگری، کشاورزی، بنادر، دریا، جنگل و راه‌های روستایی هستیم.


استاندار مازندران هم با اشاره به اینکه این استان دارای ظرفیت‌های فراوان در بخش کشاورزی است گفت: یازدهم و نیم درصد سبد غذایی کشور در این استان تامین میشود و انتظار می‌رود به این حوزه نگاه ویژه ملی شود.


حسینی پور با اشاره به ظرفیت فراوان گردشگری در استان افزود: زیرساخت‌های گردشگری مازندران نیازمند به سرمایه گذاری‌های کلان زودبازده است تا به هدف جذب یک میلیون گردشگر خارجی در سال برسیم.


او گفت: مازندران در حوزه صنعت نیز پیشرفت‌های زیادی داشته و بخش زیادی از لوازم خودرویی در مازندران تولید می‌شود و مازندران در برخی از صنایع تبدیلی نقش ممتازی دارد.


استاندار مازندران با بیان اینکه مازندران به رشد مناسب در حوزه گردشگری نرسیده است، افزود: با این حال سالانه ۲۰۰ هزار گردشگر خارجی به استان سفر می‌کنند و در نوروز امسال بیش از ۲۰ میلیون نفر مسافر به استان سفر کرده است.

استاندار مازندران ادامه داد: اگر استان مازندران مورد توجه خاص دولت قرار گیرد می‌تواند درصد بالایی از نیازمندی‌های کشور را تأمین کند و این استان با سه بندر استراتژیک شرایط خاصی در کشور دارد.


او گفت: گرایش به تجارت شمال - جنوب از طریق بندر امیرآباد افزایش یافت و آمادگی داریم بتوانیم در خدمت به اقتصاد کشور نقش آفرینی کنیم.

مهدی حسن پور گزارش می دهد



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
آسیا تک
بانک صادرات
ایکس تریم
مدیران خودرو
بیمه رازی
کرمان موتور
بانک سپه